VÅR SKATEPARK I VÄXJÖ

SKATEBOARD INOMHUS MED RESI, STREETPARK, BOWL & BUTIK!

Vi vågar påstå att vi har Växjös mest kompletta skatepark inomhus. Eller vad sägs om en 600 m2 stor streetpark, en bowl och en för stan helt unik resimatta? Hos oss kan du boende i Växjö eller södra Sverige åka skateboard året runt.

Skateboard aktivitet på Wallride i Växjö

UNIK STREETPARK I VÄXJÖ

Vår skatepark inkluderar en nästan 600m2 stor streetyta, full av rails, banks, ledges och drop. Bara fantasin sätter gränserna för dig och din skateboard.

Vi har dessutom tänkt på att variera svårighetsgraden ordentligt, vilket gör att skateparken både passar dig som vill testa på skateboard för första gången och dig som inbiten skejtare! 

På Wallride får du alltid tillgång till alla aktiviteter och kan använda trampoliner och klätterväggar vid ditt besök.

Skatepark med bowl I småland växjö

SKATEPARK MED BOWL!

Vi är lite extra stolta över att vår skatepark i Växjö har en komplett inomhusbowl. Bowlen, som föddes i 70-talets Kalifornien, har i decennier varit hett inom skateboard och är idag till och med en OS-gren. Nu har vi tagit den från Kalifornien till Småland. 

Upptäck spänningen att åka skateboard i en bowl! Våga dig in i en värld av adrenalinkickar och skön frihet med varje svep och sväng. Lär dig tekniker, testa dina tricks och upplev den ultimata känslan av flow. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, så är bowlåkning en unik upplevelse som du inte vill missa. Ta med din skateboard och kasta dig in i äventyret redan idag.

Unik Resi landning för Skateboard, kickbike och BMX i Växjö

UNIK RESI-LANDING

Som första anläggning i Växjö har vi kompletterat vår skatehall med en resimatta.

Resi består av flera lager skumgummi med en gummimatta över. Ytlagret är tillräckligt hårt att skejta på, men dämpar samtidigt fallet om man faller. Perfekt för dig som vill nöta dina nya trick innan du försöker på riktigt!

Drömmer du om att lära dig åka skateboard eller vill träffa fler med samma intresse så erbjuder vi varje vecka träning. Våra skatekurser finns för både nybörjare och erfarna åkare och våra skatecoacher kommer ge dig massa tips för att kunna utveckla din åkning vidare.

Skateshop i Växjö med Sveriges största sortiment av sparkcyklar

SKATEBOARD-BUTIK

I anslutning till vår skatepark hittar du vår butik för skateboard och kickbike. Här hittar du en mängd olika skateboards, kickbikes och skydd. Butiken, som är en av få skateboard-butiker i Växjö, innehåller ett brett sortiment. Här hittar du allt från nybörjarbrädor till mer avancerade skateboards och kickbikes.

Givetvis hjälper vår kunniga personal dig att hitta prylarna du behöver!

Upptäck alla våra aktiviteter i Växjö