Aktiviteter

Streetpark

Testa vår nästan 600m2 stora streetyta med ett brett utbud av drops, banks, rails och ledges. Här finns något utmanande för såväl nybörjare som erfarna åkare.

 

Trampoliner

Trampoliner används för att utveckla aeriala färdigheter, tricks och medvetenhet, ett superkul sätt att öva upp och förbättra sin kroppskontroll. Vi har airtrack och trampoliner i värlsdsklass och såklart en airbag så att du kan landa mjukt. Alla åldrar och nivåer har grymt kul i vår trampolinpark.

 

Bouldering

Testa på Bouldering, klättring som sker på väggar upp till 5 meter med tjockmattor placerade under väggarna. Vi har leder för såväl de minsta som den mer erfarne klättraren.

 

Pumptrack

Pumptrack är ett perfekt verktyg för att öva balans och rörelse. Du hämtar fart genom att pumpa dig fram på kullarna och kan därmed få ett långt åk. Använd farten och se hur högt du klarar av att komma på våran fem meter höga wallride!

 

Bowl

Skateboardåkningen fick ett stort uppsving på sjuttiotalet i Californien genom bowl åkning. Detta är numera både en klassiker och OS-gren. Vi är stolta över att ha en inomhusbowl som är lämplig för alla åkare som är ute efter ett bra flow.

 

Resi Landing

Testa dina nya trick på en Resi innan du tar dem på en hård landning. Vår Resi består av flera lager skumgummi med en gummimatta över. Den är tillräckligt hård för att få med sig farten vid landning men dämpar och minskar skaderisken vid fall.

 

Shop

I vår proshop hittar du en mängd olika skateboards, kickbikes och skydd. Vi har en bred variation och erbjuder ett sortiment från din första skateboard till en pro modell kickbike. Vår duktiga personal finns på plats för att hjälpa dig att hitta rätt produkt!

 

Café

Ta en kaffe samtidigt som du njuter av stans bästa utsikt. Uppe på vår läktare har du en god överblick över aktiviteterna som sker i hallen. Välj mellan att kolla på de duktiga åkarna eller bara ladda batterierna mellan aktiviteterna.

 

Dans

Tillsammans med Studio Moveit skapar vi möjlighet till dans för fler. Studio Moveit kommer bedriva ordinarie verksamhet i vår dansstudio. Vi är glada att kunna erbjuda dans av högsta kvalitet! För bokning se www.studiomoveit.se