AKTIVITETER I VÅR ACTIONHALL PÅ WALLRIDE I VÄXJÖ

Letar du efter aktiviteter i Växjö? Då har du kommit rätt! På Wallride i Växjö har vi ett brett utbud av fartfyllda & roliga aktiviteter för barn och vuxna. Eller vad sägs om en av Sveriges mest kompletta inomhuspark för kickbike, BMX och skate, en boulderingvägg och trampoliner?

Skateboard aktivitet på Wallride i Växjö

STREETPARK i SKATEHALLEN

Testa Växjös största streetpark inomhus på nästan 600 kvadratmeter. Här finns ett brett utbud av aktiviteter, såsom drops, banks, rails och ledges. Här finns något utmanande för såväl nybörjare som erfarna åkare.

Läs mer om vår Skatepark i Växjö

TRAMPOLINER

Trampoliner är inte bara en rolig aktivitet, utan de hjälper dig att utveckla aeriala färdigheter, tricks och medvetenhet. Med andra ord ett superkul sätt att öva upp och förbättra sin kroppskontroll! På vår anläggning i Växjö har vi airtrack och trampoliner i värlsdsklass och såklart en airbag så att du kan landa mjukt. Grymt kul för barn och vuxna på alla nivåer! 

Läs mer om vår trampolinpark i Växjö.

Bouldering I Växjö Småland

BOULDERING

Testa på Bouldering inomhus i Växjö! Bouldering är den enklaste varianten av klättring och sker på väggar upp till 5 meter med tjockmattor placerade under väggarna. I vår hall i Växjö har vi leder lämpade för barn och vuxna, från nybörjaren till den mer erfarne klättraren. 

Läs mer om klättring på Wallride i Växjö

Växjös roligaste pumptrack finns på Wallride

PUMPTRACK

Bästa pumptracken i Växjö? Pumptrack är en perfekt aktivitet för att öva balans och rörelse. Pumptrack passar för såväl kickbike, skateboard, bmx eller inlines. Du hämtar fart genom att pumpa dig fram på kullarna och kan därmed få ett långt åk. Använd farten och se hur högt du klarar av att komma på våran fem meter höga wallride!

Skatepark med bowl I småland växjö

BOWL

På sjuttiotalet i Californien fick skateboard-åkningen ett stort uppsving genom bowl åkning. Denna aktivitet är numera både en klassiker och OS-gren. Vi är stolta över att ha en inomhusbowl som är lämplig för alla åkare som är ute efter ett bra flow.

Resimatta för sparkcykel i Växjö på Wallride

RESI

Testa dina nya trick på en Resi innan du tar dem på en hård landning. Vår Resi består av flera lager skumgummi med en gummimatta över. Den är tillräckligt hård för att få med sig farten vid landning men dämpar och minskar skaderisken vid fall.

Köpa kickbike, skateboard eller skydd i Växjö på Wallride

SHOP

I vår proshop hittar du en mängd olika skateboards, kickbikes och skydd. Vi har en bred variation och erbjuder ett sortiment från din första skateboard till en pro modell kickbike. Vår duktiga personal finns på plats för att hjälpa dig att hitta rätt produkt!

Familjefika i paus under aktiviteter i Växjö på Wallride

CAFÉ

Ta en kaffe samtidigt som du njuter av stans bästa utsikt. Uppe på vår läktare har du en god överblick över aktiviteterna som sker i hallen. Välj mellan att kolla på de duktiga åkarna eller bara ladda batterierna mellan aktiviteterna.

Barndans i Växjö på Wallride

DANS

Tillsammans med Studio Moveit skapar vi möjlighet till dans för fler. Studio Moveit kommer bedriva ordinarie verksamhet i vår dansstudio. Vi är glada att kunna erbjuda dans av högsta kvalitet! För bokning se www.studiomoveit.se