Vanliga frågor

Har ni hjälmkrav?

Ja. Alla åkare under 15 år måste ha hjälm. Vi rekommenderar även äldre åkare att använda hjälm i hallen. Hjälm finns för uthyrning vid behov.

Får man ta med egen utrustning?

Ja. Så länge utrustningen är hel och ren går det bra. Vi tillåter enbart plastpegs och alla sparkcyklar samt bmx måste ha hela bar-ends.

 

Finns det utrustning att hyra om man ej har eget?

Det finns kickbikes, skateboards, klätterskor och skydd att hyra i receptionen för paketpris från.99kr.

Vad har ni för åldersgräns?

Vi välkomnar alla åldrar. De två första timmarna varje dag är dedikerade till att låta de yngsta få upptäcka rörelseglädjen i actionsport. Det är dock krav på minimum en aktivt närvarande vuxen per barn under dessa timmar. Övriga tider har vi en rekommenderad åldersgräns på 6 år, barn under 12 år bör ej vistas i hallen utan en vuxens närvaro. Tänk på att all åkning sker på egen risk.

Måste medföljande betala inträde?

Alla som ska vara aktiva i hallen behöver lösa en entrébiljett. Du kan självklart följa med som åskådare utan att betala entré. Varför inte passa på att ta en fika i vårt café och njuta uppe på vår läktare där du har utsikt över arenan och kan titta på alla duktiga åkare?

Kan man betala med kontanter?

Vi är en kontantfri anläggning, men tar emot kort och Swish betalningar.

Får man ta med sig egen mat/matsäck?

Nej. Vi har lättare förtäring till försäljning i vårt café.

Finns det duschmöjligheter hos er?

Ja. För de som är aktiva finns det duschar och värdeskåp i våra omklädningsrum. Hänglås till värdeskåp finns till försäljning i shoppen.

Kan man boka privata event hos er?

Självklart kan man det! Hör av er till oss på info@wallride.se för eventuell AfterWork, kick-off, möhippa/svensexa eller om ni bara är ett gäng som önskar ha hallen för er själva. Vi hittar gärna på roliga saker tillsammans med er!