Personlig Coach

Vill du lära dig att göra en Ollie, få hjälp med att behärska Resi landningen eller bara få bättre teknik på trampolinerna? Vi är stolta över att kunna erbjuda personlig coachning i flera olika sporter som du kan utöva på Wallride.
Om du vill lära dig grunderna eller nya trick så finns våra duktiga coacher här för dig.

Priser för privata timmar är:
499kr/h 1-4 personer
999kr/h 5-9 personer
150kr/person 10 eller fler

Entréavgift tillkommer vid Privat Coach om ni ej har års-/månadskort.

Kontakta oss för personlig träning

Öppettider:
Måndag – Fredag: 10:00 – 19:00
Helg: 10:00 – 17:00

Skollov: 10:00 – 18:00

Skatekurs för nybörjare på Wallride i Växjö

Skatekurs för nybörjare på Wallride

Upptäck den spännande världen av skateboarding med våra professionella skatekurser för nybörjare på Wallride i Växjö! Vår skräddarsydda undervisning är designad för att guida dig genom de grundläggande teknikerna och hjälpa dig känna dig självsäker på brädan.

Våra erfarna instruktörer kommer att vägleda dig genom varje steg, oavsett om du är helt ny på skateboarden eller om du vill finslipa dina färdigheter. Vi fokuserar på säkerhet, teknik och framför allt, att ha roligt på brädan!

Varför välja våra skatekurser på Wallride i Växjö?
- Professionella instruktörer: Våra kunniga och erfarna instruktörer är dedikerade till att hjälpa dig nå dina skateboardmål.
- Inlärningsvänlig miljö: Wallride i Växjö erbjuder en välkomnande atmosfär där du kan lära dig och utvecklas i din egen takt.
- Utrustning ingår: Vi tillhandahåller all nödvändig utrustning så att du kan fokusera helt på att förbättra dina färdigheter.
- Grupp- och privata lektioner: Välj den lektionsform som passar dig bäst, antingen i grupp eller med en personlig instruktör.

Oavsett om du drömmer om att bemästra grunderna eller imponera med avancerade trick, är våra skatekurser på Wallride i Växjö det perfekta sättet att komma igång. Registrera dig nu och låt oss hjälpa dig rulla framåt på din skateboardresa!

Boka din kurs på Wallride.