ÅK SPARKCYKEL INOMHUS

I EN AV SVERIGES BÄSTA SKATEPARKER

Vi är glada över att kunna erbjuda en inomhushall i toppklass för sparkcykel, skateboard, bmx och inlines. Wallride är utformad och byggd av kunniga utövare i sina sporter vilket gör att vi kan erbjuda en park som passar för alla nivåer och åldrar.

Lär dig åka skateboard på Wallride - kurser i kickbike, trampolin, klättring i Växjö

SPARKCYKEL FÖR BARN OCH VUXNA

På Wallride så har vi anpassat åkningen och ramperna så att nybörjare och mer avancerade åkare skall ha en bra upplevelse. På Wallride kan du ta med dig din egna utrustning eller hyra utrustning på plats under ditt besök.

I vår skatepark hittar du en pumptrack som ger dig perfekt balansträning och en pumptrack är en fartfylld aktivitet för såväl nybörjare som mer erfarna åkare. Du hittar även en stor street yta där du kan träna nya tricks och större boxar för den som vill ha en större utmaning.

Aktiviteterna på Wallride passar perfekt för hela familjen och vi hjälper er gärna med att komma igång. Man kan självklart ta med sig sin egna utrustning eller så kan man hyra det man eventuellt saknar på plats.

Trampscoot på Wallride i Växjö, testa våra trampolinsparkcyklar

LÄR DIG EN TAILWHIP PÅ VÅRA TRAMPOLINER

Vid ett besök på Wallride har du även tillgång till vår trampolinpark där du kan träna på nya trick på en trampolin sparkcykel som finns att låna under ditt besök. Träna på ett nytt trick och landa mjukt i en airbag är ett utmärkt sätt att få träna upp färdigheterna på din sparkcykel.

Indo trampolin sparkcyklar är marknadsledare och är en favorit i parken, dessa finns självklart att låna på Wallride och i vår butik kan du köpa med dig en hem eller varför inte beställa den direkt i våran web shop.

En trampolinsparkcykel eller trampscoot som den också kallas är ett bra verktyg som du kan använda på marken eller studsmattan hemma för att träna rotationer och rörelser för att få en bra utveckling i din åkning.

Träna kickbike, skateboard och bmx på Wallride i Växjö. Familjeaktiviteter på skollov.

LÄR DIG ATT ÅKA SPARKCYKEL, BMX OCH SKATEBOARD 

Drömmer du om att lära dig en tailwhip eller något annat trick på sin sparkcykel så har vi på Wallride ett brett utbud av kurser som passar för hela familjen. Vi erbjuder allt ifrån nybörjarkurser från 4år till mer teknisk träning för de som vill spetsa sin åkning.

Vi erbjuder kurser i kickbike, bmx, skateboard, trampolin och parkour. Våra instruktörer hittar du ofta på Wallride och de hjälper gärna till med att ge tips och trix.

Vi erbjuder kurser för olika nivåer och har garanterat en aktivitet som passar för hela familjen.

Skateshop i Växjö med Sveriges största sortiment av sparkcyklar

VÄLJ RÄTT SPARKCYKEL OCH FÅ HJÄLP MED RÄTT DELAR

I anslutning till parken så har vi en unik shop där du kan testa ut rätt sparkcykel för dig, vi har även ett stort utbud av delar, skydd, tillbehör och erbjuder möjlighet för service av din sparkcykel. Vi hjälper alltid till med tillpassning av utrustning såsom att kapa styren för vi vet att rätt utrustning är viktigt för att ha en bra upplevelse i skateparken.

Vi har ett stort sortiment på våran hemsida och du har alltid gratis frakt till Wallride och montering ingår vid ett köp i vår shop. Vi strävar alltid efter att ha den bästa servicen i branschenoch har du problem med din utrustning är du alltid välkommen att ta kontakt med oss.

Vår kunniga personal hjälper dig givetvis på plats för hitta rätt utrustning efter ditt behov.