Åk sparkcykel inomhus i en av Sveriges bästa skateparker

Vi är glada över att kunna erbjuda en inomhushall i toppklass för sparkcykel, skateboard, bmx och inlines. Wallride är utformad och byggd av kunniga utövare i sina sporter vilket gör att vi kan erbjuda en park som passar för alla nivåer och åldrar.

Barn som åker sparkcykel i skateparken wallride i Växjö

Sparkcykel för barn och vuxna 

På Wallride så har vi anpassat åkningen och ramperna så att nybörjare och mer avancerade åkare skall ha en bra upplevelse. På Wallride kan du ta med dig din egna utrustning eller hyra utrustning på plats under ditt besök.

Lär dig en tailwhip på våra trampoliner

Vid ett besök på Wallride har du även tillgång till vår trampolinpark där du kan träna på nya trick på en trampolin sparkcykel som finns att låna under ditt besök. Träna på ett nytt trick och landa mjukt i en airbag är ett utmärkt sätt att få träna upp färdigheterna på din sparkcykel.

 

Lär dig att åka sparkcykel och skateboard 

Drömmer du om att lära dig en tailwhip eller något annat trick på sin sparkcykel så har vi på Wallride ett brett utbud av kurser som passar för hela familjen. Vi erbjuder kurser för olika nivåer och har garanterat en aktivitet som passar för hela familjen.

 

Välj rätt sparkcykel och få hjälp med rätt delar

Hjälp med montering av sparkcykel på Wallride Skatepark i Växjö

I anslutning till parken så har vi en unik shop där du kan testa ut rätt sparkcykel för dig, vi har även ett stort utbud av delar, skydd, tillbehör och erbjuder möjlighet för service av din sparkcykel. 

Vi har ett stort sortiment på våran hemsida och du har alltid gratis frakt till Wallride och montering ingår vid ett köp i vår shop.

Vår kunniga personal hjälper dig givetvis på plats för hitta rätt utrustning efter ditt behov.