Om oss

Välkommen till Wallride

Vår vision är att skapa en inspirerande och utvecklande plats där alla oavsett ålder och färdigheter kan känna glädjen inom actionsport.

Rörelse är något vi brinner för i alla dess former och vi vill förmedla passionen och gemenskapen vi själva fått uppleva i actionsport.

Vi önskar skapa en plats där barn och vuxna får möjligheten att träna tillsammans och vi erbjuder en hall som passar för såväl nybörjare som erfarna utövare.

 

Vi tror starkt på att actionsport är för alla, därför dedikerar vi alltid våra två första timmar varje dag till Born To Run, under dessa timmar har vi ingen åldersgräns och välkomnar de minsta som är nyfikna på ramper och vill testa ex. balanscykel på nya banor i sällskap av en aktivt närvarande vuxen. 

 

Vi erbjuder en komplett arena för dig som vill utöva skateboard, kick-bike, inlines, bmx, trampoliner, gymnastik, dans och klättring. Hos oss hittar ni en pro-shop där vår kunniga personal finns för att göra sitt yttersta för att hjälpa dig att hitta rätt utrustning för just dina specifika behov. Vi är mycket stolta över att ha leverantörer som The Heart Supply, Ethic, Lucky & Root med flera som är tunga kvalitetsnamn inom branschen.

 

 

Välkomna till oss på Wallride och upplev glädjen i actionsport!