Klättring på klättervägg i Växjö, Wallride sportlov 2023

Wallride laddar upp med massor av roliga aktiviteter för hela familjen på sportlovet!

Vad sägs om att testa klättring på våra uppdaterade klätterväggar? Utmana dig på vår tuffa hinderbana vid trampolinerna? Kanske är det dags att öva på att droppa med skateboard eller är det en tailwhip med sparkcykel som ska sättas? Självklart har vi personal på plats under hela sportlovet som hjälper er att utvecklas och ger tips och råd för att nå nya mål. Men kom ihåg: Inga förkunskaper krävs för att ha kul på Wallride!

Fyll sportlovet med rörelseglädje på Wallride i Växjö

Vi utökar våra öppettider under sportlovet v.8 och har öppet:

Rolig aktivitet på sportlovet på Wallride i Växjö - testa klättring på sportlovet

Mån-fre: 10.00-18.00

Lör-sön: 10.00-17.00

Kurs i skateboard, gymnastik och sparkcykel under sportlovet.

Måndag: Träffa Axel, vår grymma instruktör som kör BMX, trampolin, Parkour, Kickbike och Skateboard. Axel är på plats för att ni ska känna er trygga i att våga testa på alla delar av Wallride.

Tisdag: Gör volter med Blenda, vår alldeles egna fantastiska gymnast. Blenda är uppväxt med gymnastik och skate i blodet och kan hjälpa er med volter, flickisar eller varför inte parkour som hon även är instruktör i?

Onsdag: Dags att utmana dig själv och kroppen i ett grymt boulderingpass. Strålande Annie står redo för att säkert introducera och utveckla din klättringsteknik. Hon garanterar även en och annan utmaning på någon av hennes egna uppsatta leder. Kom och utmana henne på klätterväggarna!

Torsdag: Kom och skejta med magnifika Judith! Judith vill mer än gärna coacha och hjälpa dig att prova på skateboard. Kom ihåg, inga förkunskaper krävs! Judith anpassar nivån efter dig och är van vid såväl nybörjare som erfaren skejtare. Ps, nämnde vi att hon även är grym på klättring?

Fredag: Vi kan inte få nog av Axel och han står redo för att leverera en fartfylld sportlovs-fredag! Vem kan utmana och kanske till och med slå Axel i vår hinderbana?

Lördag: Judith är åter på plats och levererar en fantastisk lördagskänsla! För en fartfylld helg v.8 tycker vi absolut att ni ska testa på alla olika aktiviteter Wallride i Växjö erbjuder. Testa på skateboard, kickbike, trampolin och klättring i en trygg miljö.

Söndag: Vi avslutar sportlovsveckan med fantastiska Frans! Vill ni utvecklas inom skate är Frans personen att åka med! Varje vecka levererar han grymma trick på sina skatekurser och vi har tappat räkningen på hur många han har lärt att droppa i hallen. Passa på att få ett riktigt roligt och fartfyllt avslut på sportlovet tillsammans med Frans på Wallride.

Säkra din plats och förboka ditt besök HÄR

Vi ses vecka 8!

 

 

 

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.