Barnkalas Växjö

Barnkalas i Växjö

Välkomna att boka ditt Kalas på Wallride. Hos oss får ni ett fartfyllt kalas med aktiviteter som klättring, skateboard, sparkcykel och trampoliner. Under ett kalas så får du tillgång till ett klassrum som vi dukar upp med fika, saft och snacks. Under hela två timmar har du tillgång till alla aktiviteter som vi erbjuder på Wallride och vill du utmanas har vi duktiga instruktörer på plats som kan lära dig nya tricks. 

Tårta barnkalas 

Vi gör alltid vårat yttersta för att ni skall ha ett barnkalas som överträffar era förväntningar och önskar ni att ta mer er tårta så dukar vi självklart upp för detta. Har ni andra önskemål så försöker vi alltid att lösa detta så att ni får ett perfekt kalas på Wallride. 

Disco för barn 

Disco för barn Wallride Växjö

Önskar ni att ha Wallride för er själva så kan vi nu erbjuda ett Discokalas på Wallride. Ta med dig skolklassen eller kompisgänget och kom på ett oförglömligt kalas där vi släcker ned hallen och tänder discolamporna. Ett discokalas pågår i två timmar och vi vågar påstå att detta är ett av de roligaste kalasen du kan ha i Växjö. 

 

Läs mer om våra roliga barnkalas och boka här.

 

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.