Jullov Växjö 2023

❄️ Fyll jullovet med roliga aktiviteter för hela familjen på Wallride i Växjö❄️

På Wallride laddar vi upp för fullt med spännande aktiviteter för barn och ungdomar på jullovet! Vad sägs om LAN i mellandagarna med Nerfgun battle? Eller kanske vill du lära dig att göra volter? Vi har instruktörer på plats hela lovet!

Under Jullovet kommer vi förlänga våra öppettider för att erbjuda dig möjligheten att maxa lovet! Kanske blir det så att du testar på en ny rolig aktivitet för första gången!⭐️

 

trampolinpark i Växjö under jullovet

Öppettider under jullovet

23/12 10-18

Julafton Stängt

Juldagen Stängt

Annandagen 10-18

27-30/12 10-18

Nyårsafton 10-14

Nyårsdagen Stängt

2-6/1 10-18

7-8/1 10-17

9/1 10-18

 

 

Våra duktiga instruktörer kommer finnas på plats för er varje dag under jullovet. Testa på skateboard, kickbike, trampolin och klättring i en trygg miljö. Inga förkunskaper krävs för att ha kul på Wallride.

Boka ditt besök

JullovsCamp

Jullovsläger för barn och ungdomas på jullovet i Växjö - Wallride

Måndag-torsdag v.1 mellan kl.9-15 får du tillgång till hela Wallride tillsammans med våra duktiga instruktörer som finns på plats för er varje dag under campet. Testa på skateboard, kickbike, trampolin och klättring i en trygg miljö. Det kommer finnas gott om tid för såväl organiserad som spontan träning under campet. Inga förkunskaper krävs för att ha kul på Wallride.

Träffa nya kompisar och passa på att tillsammans utvecklas med hjälp av våra duktiga instruktörer.

Läs mer och boka din plats till jullovets roligaste camp HÄR

 

 

 

 

 

Mellandags LAN 28-29/12

Rolig aktivitet på jullovet för barn. LAN på Wallride i Växjö

Ta med din gamingstation och fira mellandagarna med Växjös roligaste LAN! Mellan kl.16-02 får du och dina kompisar möjligheten att LAN:a på Wallride. Ni får tillgång till åkytan, trampoliner och självklart en gamingstation! Tävlingar, pizzabuffé och turneringar utlovas. Och självklart kommer det bli fartfylld NerfGun aktivitet under kvällen. Missat inte denna roliga aktivitet på Wallride i Växjö!

Boka din plats HÄR

 

 

 

 

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.