Att göra i småland med barn

Upplevelser i Småland

Välkomna till Wallride, beläget i Växjö södra småland hittar du Wallride en aktivitetspark som passar för hela familjen.

På Wallride har du under ett besök tillgång till alla aktiviteter som erbjuds och i en av Sveriges bästa skateparker inomhus kan du testa på skateboard, sparkcykel, inlines och BMX. 

Vår vision är att skapa en inspirerande och utvecklande plats där alla oavsett ålder och färdigheter kan känna glädjen inom actionsport.

Rörelse är något vi brinner för i alla dess former och vi vill förmedla passionen och gemenskapen vi själva fått uppleva i actionsport.

Vi önskar skapa en plats där barn och vuxna får möjligheten att träna tillsammans och vi erbjuder en hall som passar för såväl nybörjare som erfarna utövare

Skatepark i Småland

Testa Växjös största streetpark inomhus på nästan 600 kvadratmeter. Här finns ett brett utbud av aktiviteter, såsom drops, banks, rails och ledges. Här finns något utmanande för såväl nybörjare som erfarna åkare.

Testa flowen i våran pumptrack, barnsligt roligt för alla olika åldrar! Pumptracken är perfekt för att träna balansen och fungerar bra för de minsta som vill träna cykling på en balanscykel.

På Wallride är alla välkomna och vi välkomnar kickbike, skateboard, bmx och inlines i hallen.

Läs mer om vår skatepark här

Skatehall i Växjö med aktiviteter för barn och vuxna

Trampolinpark i Växjö

På Wallride kan du testa super trampoliner från märket Eurotramp, det är samma studsmattor som användes på Gymnastiken i OS Tokyo 2020 och finns bara på ett fåtal ställen i Sverige. 

I vår trampolinpark kan du träna gymnastik, parkour eller bara hoppa och ha kul! Vi har anpassat parken så att den skall vara utmanande och kul för alla olika nivåer och åldrar. 

Vill du se hur det ser ut på Wallride så kan du gå en virtuell rundtur här

Yoump in Växjö

Barnsemester för den aktiva familjen

Utmana familjen på våra klätterväggar, en garanterad familjefavorit. 

Våra klätterleder i hallen i Växjö har en bred variation och passar såväl de minsta och den mer erfarne klättraren. Så oavsett om du är nyfiken på att testa på klättring eller om du vill variera din klättring genom att testa nya väggar – välkommen att klättra på Wallride i Växjö!

Bouldering är en form utav klättring där du klättrar på lägre höjder utan rep och som skydd har du tjockmattor som skyddar vid fall. Testa utmaningarna som finns på våra boulderingväggar, här finns det utmaningar som passar för stora samt små.

Skateshop i Växjö

På Wallride hittar du även en butik där vi har specialiserat oss på allt du behöver inom actionsport. 

Vi kan erbjuda ett stort utbud av sparkcyklar, skateboards, hjälmar och skydd och hjälper dig att hitta rätt utrustning för dina behov.

Testa utrustningen på Wallride vid köp, för att säkerhetskälla att utrustningen känns bra har du hos oss möjlighet att testa stora delar av sortimentet innan köp och handlar du för över 1000kr så bjuder vi på 2h åkning i hallen.

I vår Webshop hittar du ett av Sveriges största utbud inom actionsport och du har alltid gratis frakt till Wallride där vi hjälper till med montering och service av utrustning.

Se vårt sortiment här

 

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.