Påsklov 2023 Växjö Småland

Wallride laddar upp med massor av roliga aktiviteter för hela familjen på påsklovet!

Vad sägs om att testa klättring på våra uppdaterade klätterväggar? Utmana dig på vår tuffa hinderbana vid trampolinerna? Kanske är det dags att öva på att droppa med skateboard eller är det en tailwhip med sparkcykel som ska sättas? Självklart har vi personal på plats under hela sportlovet som hjälper er att utvecklas och ger tips och råd för att nå nya mål. Men kom ihåg: Inga förkunskaper krävs för att ha kul på Wallride!

Barnsemester Småland, Växjö

Öppettider påsklov 2023

Vi utökar våra öppettider under påsklovet v.14 och har öppet:

Mån-fre: 10.00-18.00

Lör-sön: 10.00-17.00

Prova våra dagsläger under Påsklovet!

En heldag dedikerad åt den aktivitet du tycker är roligast. Våra kunniga instruktörer finns på plats för att utmana och hjälpa er att utvecklas. Lunch och mellanmål ingår till alla deltagare. Daycamp pågår från kl.9-15.

Måndag 3:e april: Skateboard

Tisdag 4:e april: Parkour

Onsdag 5:e april: Klättring

Torsdag 6:e april: Kickbike

Läs mer och boka din plats HÄR

Lär dig åka skateboard på Wallride - kurser i kickbike, trampolin, klättring i Växjö

Prova Smålands bästa inomhus skatepark komplett med trampoliner och klätterväggar på påsklovet. Vi ses vecka 14 på Wallride!

Läs mer om våra aktiviteter HÄR

Skateshop i Växjö

Vi är stolta över att ha ett brett sortiment och brinner för att du skall hitta rätt utrustning som passar dig. Du får alltid hjälp med att välja ut produkter efter dina behov och har alltid möjlighet att testa produkterna i parken innan köp.

I vår butik i Växjö kan du alltid få hjälp med att tillpassa och välja rätt sparkcykel efter dina behov och på Wallride kan du alltid testa din sparkcykel i en av Sveriges bästa skateparker för att vara helt säker på att du väljer rätt modell. 

När du handlar på Wallride så erbjuder vi alltid kostnadsfri montering och handlar du för över 1000kr så bjuder vi på ett två timmars besök i hallen.

Se vår webshop HÄR

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.