Välj rätt tricksparkcykel för barn på Wallride

Att välja rätt tricksparkcykel för ditt barn kan verka överväldigande, men det finns några viktiga faktorer att tänka på för att göra det enklare.

För det första är det viktigt att välja en sparkcykel som passar ditt barns storlek och ålder. En för stor eller för tung sparkcykel kan göra det svårt för barnet att hantera och kan också vara farligt. Det är bäst att välja en sparkcykel som passar ditt barns längd och vikt, så att de kan hantera den på ett säkert sätt.

Sparkcyklar för barn i alla åldrar

För det andra bör du tänka på kvaliteten på sparkcykeln. En högkvalitativ sparkcykel kommer att vara mer hållbar och hålla längre än en billigare variant. Det är viktigt att titta på materialen som används i konstruktionen av sparkcykeln och se till att de är av hög kvalitet och tål att användas.

För det tredje, tänk på vilken typ av åkning som ditt barn kommer att göra. Om de är mer intresserade av street-åkning, vill du välja en sparkcykel som är mer lämpad för det ändamålet, medan om de är mer intresserade av ramp-åkning, bör du välja en sparkcykel som är utformad för att hantera högre hopp och större trick.

Slutligen är det viktigt att tänka på din budget när du väljer en tricksparkcykel för ditt barn. Du vill välja en sparkcykel av hög kvalitet som kommer att vara hållbar och hålla länge.

Att välja rätt tricksparkcykel för ditt barn kan ta lite tid och ansträngning, men här kommer ett par favoriter från Wallride.

Ramp och park sparkcyklar

En sparkcykel som är bygd för det som kallas park åkning är en lättare sparkcykel med en mindre platta. 

Höjden på styret är en viktig faktor och det är självklart en individuell smak på hur högt styre man vill ha, men vanligtvis bör man ha ett styre som går någonstans mellan höftben och navel. På Wallride kan man självklart få hjälp med att anpassa sitt styre så att det passar perfekt.

Länk till storlekstabell på sparkcykel hittar du här.

Att ha en lätt och välbalanserad sparkcykel gör det lättare att få höjd när du hoppar och nedan har du förslag på några av våra favoriter.

Panda Initio 

Ett perfekt insteg för dig som vill utforska skateparken och vill ha en första tricksparkcykel. Kommer i flera fina färger och är en storsäljare.

Höjd: 83.5cm

Vikt: 3300g

Tricksparkcykel barn 

Longway Summit Mini 

En robust sparkcykel med integrerade kullager som gör att plattan snurrar bättre, en stor fördel när du skall lära dig dina första tricks.

Höjd: 71.5cm

Vikt: 3526g

Svart och lila tricksparkcykel för barn

 

Root Type R Mini 

En riktigt lätt och stabil sparkcykel för de mindre åkarna med bra och robusta komponenter.

Höjd: 68cm

Vikt: 3311g

bra sparkcykel för barn

Striker Lux Youth 

Kanske marknadens mest kompletta sparkcykel för junioren, riktigt lätt sparkcykel med de bästa komponenterna. För dig som inte kan få nog av sparkcykelåkning är detta modellen för dig.

Höjd: 76cm

Vikt: 2950g

Tricksparkcykel för barn

Longway Metro Trick

En enormt populär modell för dig som vill ta nästa steg i din åkning, bra komponenter som ger dig en hållbar sparkcykel.

Höjd: 79cm

Vikt: 3384g

Full neochrome sparkcykel för barn

Street sparkcyklar

En street sparkcykel är en typ av tricksparkcykel som är utformad för att åka på stadsgator och andra urbaniserade områden. Dessa sparkcyklar är byggda för att hantera hopp, grinds och andra trick som åkare kan utföra på stadsmiljöer, såsom rails och trappor.

En street sparkcykel är oftast byggd av stål och aluminium för att ge dig en mer robust sparkcykel.

Striker Gravis 

En fantstisk komplett modell från Striker som ger dig en riktigt stabil sparkcykel för den som vill utforska street delen inom sparkcykel.

Höjd: 89.5cm

Vikt: 4200g

Street sparkcykel barn

Se hela kollektionen med våra rekommendationer här

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.