Höstlovsaktivitet för barn i Växjö

🍂 Fyll höstlovet med roliga aktiviteter för hela familjen på Wallride i Växjö 🎃

Höstlovet närmar sig och vi laddar upp för fullt med spännande aktiviteter på Wallride!

Under höstlovet v.44 kommer vi erbjuda dig möjligheten att vara aktiv och kanske är det så att du testar på en ny rolig aktivitet för första gången!

 

Höstlovsdisco på Wallride i Växjö

Halloweenparty

Vi kickstartar höstlovs aktiviteterna med ett Halloweenparty lördagen den 29/10. Efter stängning släcker vi ner hallen och dekorerar med discobelysning och halloweentema. Sedan har ni 2 timmar fyllda med DJ, tävlingar och godisregn. Det kommer delas ut pris för bästa utklädnad. Och självklart kommer åkytan att vara tillgänglig för de som inte kan få nog av att åka. 

Boka din plats till Halloweenparty HÄR

 

 

HöstlovsCamp

Aktiviteter för barn på höstlovet på Wallride i Växjö

Måndag-torsdag mellan kl.9-15 får du tillgång till hela Wallride tillsammans med våra duktiga instruktörer som finns på plats för er varje dag under campet. Testa på skateboard, kickbike, trampolin och klättring i en trygg miljö. Det kommer finnas gott om tid för såväl organiserad som spontan träning under campet. Inga förkunskaper krävs för att ha kul på Wallride.

Träffa nya kompisar och passa på att tillsammans utvecklas med hjälp av våra duktiga instruktörer.

Läs mer och boka din plats till höstlovets roligaste camp HÄR

 

 

 

 

Halloween LAN

Rolig aktivitet på höstlovet för barn. LAN på Wallride i Växjö

Ta med din gamingstation och starta Höstlovet med Växjös roligaste LAN! Mellan kl.16-02 får du och dina kompisar möjligheten att LAN:a på Wallride. Ni får tillgång till åkytan, trampoliner och självklart en gamingstation! Tävlingar, pizzabuffé och turneringar utlovas. Och ryktet säger att det kanske blir lite fartfylld Nerf Gun aktivitet med. Missat inte denna roliga aktivitet på Wallride i Växjö!

Boka din plats HÄR

 

 

 

 

 

Våra duktiga instruktörer kommer finnas på plats för er varje dag under höstlovet. Testa på skateboard, kickbike, trampolin och klättring i en trygg miljö. Inga förkunskaper krävs för att ha kul på Wallride.

Boka ditt besök

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.