TESTA TRAMPOLIN I VÅR TRAMPOLINPARK I VÄXJÖ

Trampolinpark i Växjö med aktiviteter för hela familjen

Vi är stolta över vår gedigna trampolinpark i Växjö, komplett utrustad med airtrack, trampoliner och airbag i världsklass!

Trampolinpark i växjö i toppklass

TRAMPOLIN – KUL TRÄNING FÖR KROPP OCH KOORDINATION

Trampolin är en minst sagt rolig träningsform för att utveckla koordination, spänst, tricks och spacial medvetenhet. Använd trampolinerna för att förbättra din kroppskontroll och testa någon av våra trampolin-scooters från populära Indo som är ett perfekt redskap för att träna nya tricks på trampolinerna innan du tar dem ut på ramperna.

Upplev glädjen med att hoppa högt och fritt i vår trampolinpark! Oavsett om du är barn eller vuxen, nybörjare eller erfaren, finns det något för alla att njuta av. Utforska våra olika hoppzoner, testa dina färdigheter i airbagen och utmana dig själv på våra olika hinderbanor. Med en säker och rolig miljö är vår trampolinpark det perfekta stället för familjens äventyr och träningspass. Boka din session idag och upptäck den otroliga kraften av studsande motion!

TRAMPOLINPARK MED BREDD

Vi har utformat vår trampolinpark i Växjö så att den passar de allra flesta åldersgrupper och skicklighetsnivåer, så att alla från nybörjaren till den mer erfarne ska ha grymt kul! Så oavsett om du är ung, gammal, nybörjare eller proffs – Välkommen att hoppa trampolin hos oss!

Upptäck kvaliteten hos Eurotramps studsmattor på Wallride! Våra studsmattor är tillverkade med precisionsteknik och högkvalitativa material för att erbjuda en säker och rolig hoppupplevelse. Oavsett om du är en professionell trampolinist eller bara letar efter en rolig aktivitet för hela familjen, är våra studsmattor perfekta för alla åldrar och färdighetsnivåer. Utforska våra supertrampoliner idag och hoppa in i en värld av spänning och äventyr med Eurotramp på Wallride

Kurs för barn i Växjö i trampolin, gymnastik och parkour

Trampolinkurser i Växjö

Utforska glädjen med att ta en trampolinkurs på Wallride i Växjö! Vår kurs erbjuder en unik möjlighet att lära dig grunderna i trampolinhoppning i en säker och rolig miljö. Med erfarna instruktörer och högkvalitativa trampoliner kan du känna dig trygg medan du utvecklar din teknik och förbättrar din styrka och balans. Oavsett om du är nybörjare eller vill finslipa dina färdigheter, är vår kurs öppen för alla åldrar och nivåer. Anmäl dig idag och upplev den adrenalinfyllda glädjen med att hoppa på trampolin hos Wallride i Växjö.

Vill du maximera din rörelse så erbjuder vi på alla skollov läger och träning med rörelseglädje och gemenskap i fokus.