Ethic Pandemonium V2, äntligen på Wallride

Med en konkav botten erbjuder detta decket en förbättrad känsla för ökad kontroll och stabilitet under din åkning.

Tillverkad i 6082 aluminium som är starkare än den traditionellt använda 6061 och värmebehandlad till T6. Detta gör att Ethic Pandemonium V2 är konstruerad för att erbjuda oöverträffad styrka och hållbarhet. 

En av de mest spännande förbättringarna är att Ethic Pandemonium V2 nu är kompatibel med hjul med en diameter på 120 mm, vilket ger dig möjlighet att anpassa din åkupplevelse efter dina behov och preferenser. Dessutom ingår en helt ny fender i paketet för att minska vikten och förbättra aerodynamiken.

Jämfört med sin föregångare, Pandemonium V1, är V2-modellen 10 mm bredare och erbjuder en betydande ökning av styrka, samtidigt som att man har gjort det starkare har man också gjort det extremt lätt!

Park decket kommer i 3 olika storlekar 46cm som väger endast 895 gram, 50cm som väger 950 gram och 54cm som väger 1005 gram.

Det box formade street decker kommer även det i 3 olika storlekar med ett på 50cm och det väger 1150 gram, 54cm som väger 1190 gram och 58cm som väger endast 1250 gram.

Utforska vårt sortiment och välj mellan den eleganta svarta versionen, raw versionen eller den slående Chrome Blue-versionen av Ethic Pandemonium V2. Ta din åkning till nästa nivå med Ethic Pandemonium V2 hos Wallride i Växjö idag!

Se hela kollektionen här.

0 Kommentare

Hinterlasse einen Kommentar

Bitte beachte, dass Kommentare vor der Veröffentlichung genehmigt werden müssen.