Aktiviteter på jullovet i Växjö

Aktiviteter för familjen på jullovet

Våra duktiga instruktörer kommer finnas på plats för er varje dag under jullovet. Testa på skateboard, kickbike, trampolin och klättring i en trygg miljö. Inga förkunskaper krävs för att ha kul på Wallride.

Öppettider jullov Växjö Wallride 

Under Jullovet kommer vi förlänga våra öppettider för att erbjuda dig möjligheten att maxa lovet! Kanske blir det så att du testar på en ny rolig aktivitet för första gången!⭐️

Vecka 5 startar vi vårens terminer för träning på Wallride, under jullovet träffar du många av våra inspirerande instruktörer i skateboard, kickbike, trampolin, bmx och parkour. Läs mer om våren träning här.

Aktiviteter under lovet

Missa inte vårat Jam den 28/12, våra duktiga instruktörer Charlie och Harry kommer anordna ett scootjam där vi åker tillsammans och hjälper varandra att utvecklas i sporten. Ett Jam hos oss kommer ge dig en boost och hjälpa dig att ta nästa steg i din åkning. Läs mer om vårat Jam här.

 

Scootjam på jullovet Wallride Växjö

Camp på Wallride

Tisdag-Fredag v.1 mellan kl.9-15 får du tillgång till hela Wallride tillsammans med våra duktiga instruktörer som finns på plats för er varje dag under campet. Testa på skateboard, kickbike, trampolin och klättring i en trygg miljö. Det kommer finnas gott om tid för såväl organiserad som spontan träning under campet. Inga förkunskaper krävs för att ha kul på Wallride.

Träffa nya kompisar och passa på att tillsammans utvecklas med hjälp av våra duktiga instruktörer.

Läs mer och boka din plats till jullovets roligaste camp här

Jullovsläger i Växjö. Rolig aktivitet för ett fartfyllt jullov på Wallride

 

 

0 Kommentare

Hinterlasse einen Kommentar

Bitte beachte, dass Kommentare vor der Veröffentlichung genehmigt werden müssen.